(VIDEO) O făcea pe victima poliţiei dimineaţă. Seara s-a demonstrat că nu era chiar aşa

24 Iunie 2020, 20:26
Redacţia PiataAuto.md
Azi dimineaţă devreme, un internaut din Chişinău a scris o postare lungă pe reţelele sociale, invocând că noaptea trecută a fost victima unui abuz din partea unui echipaj de poliţie. Seara, însă, atunci când poliţia a publicat imagini video de la incidentul de astă noapte, toată povestea s-a dovedit a avea un pic alt miez.
Internautul, care semnează drept Volodea Telipiz, spune că circula astă-noapte pe la ora 23.00 în sectorul Buiucani al capitalei cu un moped. Autorul dă multe detalii nu foarte relevante pentru esenţa cazului, că venea de la lucru, că se îndrepta spre casă după lucru, că toaăt viaţa mopedul e înregistrat pe el şi că trăieşte toată viaţa la aceeaşi adresă. În fine, a trecut pe lângă un echipaj de poliţei care staţiona, iar ulterior acel echipaj l-a ajuns din urmă. Poliţiştii ar fi refuzat să se prezinte, după spusele autorului, şi îi luminau faţa cu un felinar, care l-ar fi orbit. Autorul mai declară că le-ar fi explicat poliţiştilor că e bolnav oncologic şi invalid, fapt regretabil dacă e adevărat, fireşte, dar care nu pare să aibă vreo tangenţă directă cu motivul stopării. Poliţiştii n-ar fi purtat mască, declară autorul, şi ar fi recurs şi la cuvinte înjurioase. După cum spune Volodea, poliţiştii i-ar fi spus că l-ar fi oprit pentru că nu semnalizase virarea la dreapta.

Seara, însă, a fost publicată şi versiunea poliţiei, cu tot cu imagini video de însoţire, pe care le reproducem mai jos. În primul rând, aflăm de la poliţie că motociclistul circula noaptea fără lumini, total, fiind practic invizibil pe traseul. Prima somare de a stopa motociclistul ar fi ignorat-o. Ulterior acesta a fost oprit de echipajul de patrulare. Pe motocicletă nici nu exista montată o lumină frontală, ci doar un soi de bec anti-ceată artizanal. Pe lângă, din video vă puteţi face impresii şi despre modul în care motociclistul a interacţionat cu poliţia.

Şoferul a fost amendat cu 450 lei şi 3 puncte de penalizare. Voi ce părere aveţi, a fost totuşi conducătorului mopedului o victimă a unui abuz al poliţiei sau nu?
0
3,408
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!