(VIDEO) Sfidarea şi defilările pe Instagram continuă în Moldova! Noi filmuleţe publicate de şoferi teribilişti

16 Iunie 2020, 11:05
Redacţia PiataAuto.md
În timp ce poliţia e în plină „vânătoare” de potenţiali şoferi implicaţi în curse ilegale, reprezentanţii „emeriţi” ai istorioarelor sfidătoare pe Instagram îşi continuă nestingheriţi defilarea pe drumurile publice şi, mai ales, pe platforma lor iubită de socializare. Pentru că degeaba faci un drift pe sensul giratoriu de la Orhei sau de la gara din Chişinău, dacă nu-l pui imediat într-un Insta story, nu? Pentru că degeaba ţii mâna stângă pe mijlocul de sus al volanului cu nu-ş’ ce ceas pe ea, dacă nu-l filmezi cu mâna dreaptă ca să te vadă lumea, na’!
O nouă suită de asemenea video-uri a fost publicată pe parcursul zilei de ieri. E posibil ca unele din aceste videouri să fi fost filmate un pic mai devreme şi publicate abia ieri, dar asta nu le face mai puţin sfidătoare sau mai puţin grave.

Ce e în capul acestor şoferi? De unde s-a născut fenomenul ăsta? Oare din cauza faptului că ei consideră lumea reală o continuare a jocurilor video? Oare din cauza faptului că au primit la o vârstă prea fragedă maşini prea puternice pentru (i)maturitatea lor? Şi parcă uni dintre ei n-au chiar 18 ani... Şi parcă ar trebui să le mai apară şi o doză de responsabilitate în ceea ce fac...

Oare ce trebuie să se întâmple ca să ajungă la conştiinţa lor că nu devin mai eroi făcând asta, că nici pe departe nu lasă impresia c-ar putea conduce cu adevărat sportiv o maşină, volanul căreia îl ţin ca ramoliţii, cu o mână pe mijloc? Oare ce trebuie să se întâmple ca poliţia să-i identifice pe adevăraţii teribilişti şi iresponsabili şi să-i pedepsească pe cei care o merită cu vârf şi îndesat?
0
2,506
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!