Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Soluţia anti-COVID, cauza unui accident cu 10 maşini şi 1 motocicletă in Bucureşti

30 Iunie 2020 - 17:29
Denis Godorozea
Cel puţin 10 automobile şi o motocicletă au fost distruse în urma unui val de accidente produse astăzi în Bucureşti, asta după ce străzile capitalei au fost transformate în patinoare incirculabile din cauza soluţiilor anti-COVID cu care au fost stropite. Potrivit mediafax.ro, carosabilul de pe mai multe străzi din Bucureşti a devenit alunecos după ce o companie de salubritate a executat lucrări de dezinfectare în sectorul 2, însă alte surse susţin că asemenea tratament a fost aplicat şi străzilor din alte regiuni ale Bucureştiului.
De pe urma gafei au avut de suferit cel puţin 11 şoferi, 10 automobile şi o motocicletă, care au fost implicate în diverse accidente, inclusiv accidente în lanţ, pentru că au pierdut controlul volanului pe carosabil cu aderenţă redusă şi nici măcar nu au putut ajusta viteza din timp, fiind nepregătiţi total pentru astfel de condiţii de circulaţie. Din cauza accidentelor, mai multe persoane au fost transportate la spital. Şoferii au solicitat apoi ajutorul forţelor de ordine, care au venit în ajutorul traficului rutier, inspectorii solicitând din timp şoferilor să reducă viteza în zonele afectate.
Deocamdată nu este clar cine va răspunde pentru prejudiciile cauzate. Poliţia a pornit o investigaţie în acest sens, iar reprezentanţii firmei de salubritate au relatat că au folosit doar apă, transmite promotor.ro. Totodată, alte surse au precizat că au fost utilizate soluţii speciale pentru dezinfectarea străzilor în contextul situaţiei pandemice cauzate de coronavirus Covid-19.

Sursa foto — promotor.ro
Sursa video - https://www.facebook.com/soare.valeriuconstantin
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (2 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter