(VIDEO) Teaser epic pentru viitoarea versiune Maserati Ghibli Hybrid

4 Iunie 2020, 17:52
Denis Godorozea
Cu câteva luni mai devreme Maserati anunţa electrificarea întregii game de modele, care este constituită acum din doar 3 maşini — SUV-ul Levante şi sedanurile Quattroporte şi Ghibli. Cel mai compact model va deveni curând primul din istoria companiei italiene, care să beneficieze de o motorizare hibridă.
Italienii anticipează viitoarea premieră cu un video teaser epic, în care renumita emblemă a companiei de pe acoperişul oficiului central este transformată într-un paratrăsnet, în care cu forţă loveşte un fulger ce electrifică ulterior toată clădirea.

Deocamdată Maserati nu a oferit detalii despre substratul tehnic al viitorului Ghibli Hybrid, iar denumirea sugerează că la baza maşinii ar sta o motorizare hibridă clasică, fără încărcător, creată pe baza unei motorizări existente pe benzină din gama actuală de motoare din posesia italienilor. Totuşi, nu este exclusă lansarea unei versiuni plug-in hybrid ceva mai performante, or cei de la Maserati promit că noul model va moşteni ADN-ul distinctiv al companiei. Ulterior aceeaşi motorizare va fi adaptată pentru sedanul de top Quattroporte, SUV-ul Levante şi cel de-al doilea SUV din gamă, unul mai compact, ce va intra în producţie pe parcursul anului viitor.
0
2,352
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!