(VIDEO) Un pieton, lovit violent de o maşină azi dimineaţă pe str. Vadul-lui-Vodă din Chişinău. Traversase brusc şi neregulamentar

4 Iunie 2020, 11:42
Redacţia PiataAuto.md
Azi dimineaţă, pe str. Vadul-lui-Vodă din Chişinău, s-a produs un accident grav, care putea să se termine fatal pentru pieton.

Un tânăr, care se afla pe trotuar, a decis la un moment dat să traverseze brusc şi neregulamentar strada, în faţa unei maşini care circula pe banda extremă dreaptă din cele 3 benzi ale străzii Vadui-lui-Vodă. De pe banda alăturată, însă, circula un alt automobil, cu viteză mai mare, care n-a observat pietonul decât când acesta se afla în faţa maşinii. Impactul a fost violent şi a fost surprins de camera de bord din maşina de pe banda dreaptă. Cei de la Poliţia Capitalei au declarat că pietonul, în vârstă de 22 ani, a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi dus la spital.

Incidentul e cu atât mai cutremurător, cu cât cu toţii trebuie să le insuflăm şi pietonilor din anturajul nostru evitarea unor asemenea traversări de stradă, iar în rol de şofer, pe străzile Chişinăului, poţi face foarte puţin, din păcate, pentru a te asigura 100% că eviţi asemenea cazuri. Poţi circula cu viteză mai moderată şi poate cu mai multă prudenţă şi încercare de a sesiza asemenea situaţii de risc, dar, din păcate nici asta nu te poate feri complet de scenarii similare.

(18+) Vă avertizăm că imaginile de mai jos pot provoca un şoc emoţional.
0
15,794
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!