Versiune limitată la propriu: VW ID.3 1st Edition va fi livrat clienţilor cu funcţii deconectate

15 Iunie 2020, 17:42
Denis Godorozea
Problemele cu startul livrărilor pentru noul Volkswagen ID.3 continuă — germanii nu au putut soluţiona problema de soft raportată la toate electromobilele de generaţie nouă încă la începutul acestui an, motiv din care debutul comercial a fost amânat. Acum germanii planifică să înceapă, totuşi, livrările, dar primii clienţi vor fi lipsiţi de câteva funcţii de bază. Deci, 1st Edition devine un soi de ediţie limitată... la propriu.
Volkswagen nu mai este dispus să amâne debutul comercial al primului electromobil din seria ID şi a anunţat că clienţii, care au plasat comenzi preliminare până acum pentru ediţia de lansare 1st Edition vor putea finaliza comanda începând cu ziua de 17 iunie. Ulterior clienţii vor putea alege dintre două modalităţi de livrare — fie electromobilul să fie livrat în luna septembrie a acestui an, dar cu funcţii limitate, fie la sfârşitul anului, dar cu toate echipamentele de bază şi periferice de la bord absolut funcţionale. Pentru clienţii ce nu au plasat comenzi preliminare pentru ediţia de lansare comenzile vor fi disponibile începând cu luna iulie a acestui an, urmând ca livrările să înceapă mai aproape de finalul anului.
Printre dispozitivele deconectate, cu care vor fi livrate electromobilele din septembrie, se enumeră sistemul App Connect şi head-up display-ul. În context, constructorul susţine că toate sistemele de bază şi în special cele de asistenţă pentru şofer, sistemul de climatizare, majoritatea funcţiilor sistemului multimedia, dar şi sistemele de siguranţă activă şi pasivă fi 100% funcţionale din prima zi. Deci, se pare că nu e atât de gravă limitarea, nu? Apropo, imediat ce erorile de soft vor fi soluţionate în totalitate, maşinile livrate din septembrie vor beneficia de update wireless pentru activarea elementelor deconectate.
0
1,968
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!