Acest superb Subaru WRX din 2006 e vedetă de film şi a fost scos la vânzare

20 Iulie 2020, 19:51
Ilie Toma
Fani ai maşinilor nipone şi ai maşinilor bune pur şi simplu, ce ziceţi de asta? Vă amintiţi de filmul Baby Driver de la Netflix, lansat în 2017? Ei bine, acesta e exact acel exemplar de Subaru WRX care apare chiar în prima scenă a jafului de bancă! Şi acum a fost scos la vânzare!
Ei bine, e vorba de un Subaru WRX fabricat în 2006, dar care a reuşit să primească o inimă de WRX STI înainte de filmări, ceea ce înseamnă că sub capota sa e renumitul motor boxer turbo de 2.5 litri al celor de la Subaru, care dezvoltă 300 CP. Swap-ul de motor a fost efectuat de un service oficial Subaru din Georgia, SUA, aşa că istoria maşinii a rămas una curată şi exemplară.
Odată cu schimbarea motorului, exemplarul a primit mai multe instrumente de bord adiţionale de la WRX STI, dar şi o frână de mână hidraulică, perfectă pentru a-l goni cu efect în viaţa reală sau în film.
De asemenea, maşina a primit diferenţiale noi faţă şi spate în sistemul său AWD, cel din spate fiind cu alunecare limitată. Motorului nou i-au fost ranforsate pistoanele, iar ambreiajul e unul nou, care să reziste chinurile unor manevre extreme. Odometrul maşinii, însă, nu arată foarte puţine mile — 75,000, ceea ce înseamnă peste 120,000 km parcurşi.
Ei bine, filmările s-au terminat demult, iar maşina a fost scoasă la vânzare cu toate verificările necesare făcute. Ba mai mult ca atât, compania care o vinde promite cumpărătorului mai multe materiale cinematografice exclusive cu această maşină şi cu cascadorul care a condus-o, atfel încât toată povestea asta să-i dea japonezei o valoare de colecţie adevărată.
Şi cât credeţi că poate costa acest superb Subaru WRX vedetă de film? Ei bine, el se vinde l ao licitaţie continuă, astfel încât preţul creşte cu fiecare nouă ofertă. La momentul publicării acestui articol, miza ajunsese deja la 34,600 dolari SUA, dar cu siguranţă nu se va opri aici!
0
3,629
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!