Aşa va arăta noul S-Class: imagini render pe baza pozelor spion cu sedanul necamuflat

14 Iulie 2020, 17:27
Denis Godorozea
Ruşii au publicat noi imagini render cu noua generaţie Mercedes-Benz S-Class W223 — imaginile au fost create pe baza celor mai noi poze neoficiale unde aproape toate elementele exterioare de caroserie ale noii limuzine din Stuttgart sunt surprinse necamuflate, deci avem aici o interpretare apropiată la maxim de aspectul exterior al viitoarei premiere. Ce ziceţi de designul noului S-Class?
De menţionat, că maşina din aceste imagini are o siluetă foarte apropiată de cea a actualului S-Class, pe când varianta de serie va avea, cel mai probabil, forme mai atletice. Apropiate de realitate sunt, în schimb, mânerele retractabile ascunse în portiere — acestea au fost surprinse pe cele mai recente imagini spion cu sedanul camuflat. Deci, S-Class va avea mânere exterioare inspirate de la Tesla şi Jaguar!
Totodată, în noile imagini render este interpretată limuzina cu un pachet exterior livrat de AMG, cu incizii de aer ceva mai agresive la nivelul barei de protecţie faţă, dar şi două terminaţii generoase ale sistemului de evacuare integrate în partea de jos a barei de protecţie spate.
Ceva mai devreme Mercedes-Benz a relatat despre actualizările de multimedia de la bordul noului S-Class, care va primi 5 ecrane la bord, dar şi o interfaţă actualizată MBUX. Habitaclul limuzinei va fi prezentat integral în luna august a acestui an, iar până la finalul lunii curente germanii promit să povestească despre noile sisteme de siguranţă cu care planifică să ne surprindă noua navă amiral din Stuttgart.
0
8,633
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!