Atenţie, şoferi, maşinile parcate neregulamentar îndelungat în Chişinău se evacuează!

16 Iulie 2020, 10:28
Redacţia PiataAuto.md
Primăria şi preturile din Chişinău atenţionează de mai multă vreme şoferii că vor pune în aplicate articolul 439 din codul contravenţional, care le permite autorităţilor să evacueze automobilele parcate neregulamentar. Mai mult timp în urmă au început a fi evacuate maşinile defuncte, lăsate cu anii în curţile sau pe străzile din Chişinău. Acum, însă, a venit şi timpul maşinilor mai noi, pe care proprietarii au decis pur şi simplu să le lase cu săptămânile oprite în acelaşi loc neregulamentar.
Primăria sectorului Râşcani anunţă, de exemplu, că ieri a ridicat două asemenea automobile de pe bd. Moscova, în apropiere de strada Studenţilor. Unul din ele e un Ford Fiesta care pare într-o stare absolut decentă şi relativ nouă, iar celălalt e un RAF ceva mai vechi, dar care pare încă într-o stare relativ bună.
Ambele vehicule au fost duse la parcarea cu plată a poliţiei de pe strada Otovasca, iar pretura îi atenţionează pe şoferii care-şi lasă maşinile în locuri neregulamentare, mai ales pe cei care le lasă pe timp îndelungat, că va continua să evacueze asemenea automobile!
0
1,582
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!