Bizar: a consumat prea mult alcool şi a uitat unde a parcat maşina! Anunţul publicat de un ghinionist

22 Iulie 2020, 13:56
Denis Godorozea
Un şofer din SUA a uitat unde a parcat maşina după o petrecere la care consumase prea mult alcool. Acum este în căutarea maşinii, postează anunţuri şi mai oferă chiar şi recompensă pentru ajutor. Cazul a avut loc în oraşul Minneapolis, statul Minnesota.
Pare un caz haios şi un pic ieşit din comun, în special dacă e să fim atenţi la ceea ce scrie tânărul în anunţul de căutare, surprins în oraş şi publicat apoi în mediul online. Bărbatul recunoaşte că a exagerat cu alcoolul şi cere acum ajutorul concetăţenilor în căutarea maşinii, sugerând că prin decizia de a-şi abandona maşina şi de a pleca acasă cu prietenul său "a salvat, probabil" vieţile oamenilor şi copiilor. Păi e şi firesc să nu urci la volan după ce ai consumat alcool, nu?

Luke, aşa se numeşte autorul anunţurilor şi proprietarul maşinii de model Toyota Camry Hybrid, îşi reaminteşte că maşina ar putea fi parcată undeva în regiunile nordice din Minneapolis, prin districtul Hennepin, dar nu ştie cu exactitate unde a lăsat-o. Pentru orice ajutor Luke promite şi o recompensă.

Imaginea a fost publicată pe Reddit, unde internauţii s-au întrebat cum s-ar fi putut întâmpla că nici prietenul lui Luke, care l-a condus ulterior acasă, nu-şi aminteşte unde a fost parcată maşina. Deci, ar fi ambii în stare de ebrietate? Ei bine, până la urmă nu putem exclude că întreg cazul ar putea fi o glumă.
0
3,126
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!