Bolizii BMW M3 şi M4 au ieşit pe Nurburgring: poze şi informaţii oficiale despre viitoarele premiere

1 Iulie 2020, 15:18
Denis Godorozea
BMW continuă să-şi tachineze fanii cu o nouă porţie de imagini şi poze cu viitoarele premiere fierbinţi — bolizii M3 şi M4 se pregătesc de lansarea oficială! Modelele de performanţă au ieşit pe Nurburgring pentru o serie de imagini în acţiune, dar sunt în continuare camuflate de-a binelea, chiar dacă mai devreme în mediul online au fost publicate imagini neoficiale ce au deconspirat aspectul lor exterior. Ei bine, bavarezii au condimentat comunicatul de astăzi cu informaţii picante oficiale despre viitoarele M3 şi M4, deci să le savurăm împreună!
Aşadar, BMW a confirmat că cele două modele de performanţă vor opta pentru unitatea pe benzină, de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, motor amplasat longitudinal, deci după reţeta perfectă identificată de bavarezi cu mulţi ani înainte. Motorul respectiv va fi disponibil în două versiuni de performanţă, iar astfel BMW ne-a confirmat că M3 şi M4 vor fi disponibile inclusiv în variantele Competition. Motorul de 3.0 litri va putea livra 480 CP standard, sau 510 CP în versiunea de top. Chiar şi aşa, noi anticipăm că în gamă vor exista şi versiunile CS, orientate spre performanţe de circuit, or cu o asemenea interpretare se va alege inclusiv şi BMW M5 facelift!
O altă noutate savuroasă este că noile M3 şi M4 nu vor renunţa la cutiile manuale, ba mai mult de atât — cei doi bolizi vor avea cutii manuale cu 6 rapoarte standard, iar opţional cumpărătorii vor putea opta pentru o transmisie automată cu 8 rapoarte M Steptronic. Pentru purişti modelele de performanţă vor menţine inclusiv sistemul de tracţiune pe puntea spate, iar pentru cei orientaţi spre recorduri de viteză va fi prevăzut sistemul de tracţiune integrală.
Afară de cele menţionate, BMW mai pregăteşte o versiune de curse M4 GT3, care va putea fi savurat în acţiune începând cu sezonul 2022, iar în ceea ce vizează bolizii de stradă, aceştia vor marca premiera în luna septembrie a acestui an. Deci, rămâneţi aproape pentru a descoperi viitoarele premiere de performanţă din gama BMW!
0
1,447
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!