Cerere peste aşteptări pentru noul Ford Bronco: până şi site-ul oficial a cedat

15 Iulie 2020, 16:52
Denis Godorozea
Cerererea pentru noua generaţie Ford Bronco este peste aşteptări — constructorul american a relatat că din cauza numărului prea mare de accesări, până şi site-ul oficial a cedat. Cumpărătorii au ales să plaseze comenzi preliminare online, unde offroader-ul poate fi rezervat contra sumei de 100 dolari americani. Mai mult de atât, se pare că întreg tirajul ediţiei de lansare a fost rezervat deja, la aproximativ 24 ore de la debutul oficial.
Potrivit informaţiilor distribuite de Carscoops, site-ul rezervărilor pentru Ford Bronco şi Bronco Sport a picat la doar câteva ore de la lansarea oficială, ce a avut loc în mediul online noaptea trecută. Jurnaliştii au încercat să acceseze chiar ei site-ul, dar nu le-a reuşit din cauza traficului supraîncărcat.
Ford a deschis comenzile preliminare pentru toate versiunile Bronco şi Bronco Sport, inclusiv cele de lansare, disponibile într-un număr limitat, care au şi fost rezervate la scurt timp. Pentru a plasa o comandă cumpărătorii americani vor achita doar 100 dolari, urmând să achite cealaltă parte a sumei mai târziu. Livrările Bronco Sport vor demara în toamnă, însă offroader-ul Bronco va ajunge în showroom-uri nu mai devreme de anul viitor. Preţurile pentru Bronco Sport pornesc de la 26,660 dolari, pe când Bronco cu 2 portiere are un preţ de cel puţin 28,500 dolari. Versiunea de lansare Bronco First Edition are un preţ dublu (cel puţin 65,000 dolari) şi un număr limitat la doar 3,500 exemplare, însă în câteva ore întreaga serie a fost rezervată.
0
10,254
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!