Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cu tractorul pe autostradă? Un accident cumplit din România ne aminteşte realitatea cruntă

10 Iulie 2020 - 16:04
Redacţia PiataAuto.md
Din păcate, atunci când mergi pe drumurile din România, chiar dacă eşti pe autostradă, nu poţi fi niciodată sigur că nu vei avea parte de surprize nefaste sau chiar mortale în cale. Un accident cumplit, care s-a petrecut azi dimineaţă pe autostrada Vestului, între Deva şi Ilia, ne aminteşte realiatea crudă a drumurilor din România, de care trebuie să ţinem cont atunci când circulăm pe drumurile ei.
Un microbuz, în care se afla o familie cu 3 copii, s-a izbit puternic de remorca unui tractor, care, din câte se pare, înainta lent la acea oră pe autostradă. Impactul a fost atât de puternic, încât mama copiilor a murit pe loc, iar toţi ceilalţi membri ai familiei au trebuit descarceraţi pentru a fi duşi la spital.
Unul din copii are vârsta de 6 ani, iar ceilalţi doi sunt gemeni de 4 ani. Micuţii şi tatăl lor au fost duşi în stare gravă la spital.
Marea întrebare e ce căuta tractorul pe autostradă? Conform regulamentului circulaţiei rutiere, circulaţia acestui tip de vehicule e interzisă pe autostradă. Iar judecând după ora matinală în care serviciile de salvare erau deja prezente la faţa locului, cel mai probabil impactul s-a produs înainte de răsărit, în condiţii de întuneric.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter