Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Cum să faci o asigurare RCA de la distanţă în Moldova, fără curier sau livrare?

8 Iulie 2020 - 10:58
Redacţia PiataAuto.md
Ultimele luni ne-au învăţat pe toţi să ne adaptăm procesele de lucru şi de achiziţie în aşa fel, încât să nu fie necesară deplasarea fizică, excluzând-o cu totul sau minimizând-o. Şi, paradoxal sau nu, dar am constatat cu toţii că multe lucruri pot fi făcute mult mai simplu decât obişnuiam să le facem înainte.
Ce făceam cei mai mulţi dintre noi când ajungeam la momentul perfectării asigurării obligatorii de răspundere civilă auto (RCA)? Fie mergeam fizic la o companie de asigurări sau un broker, fie făceam o comandă online, după care aşteptam curierul să ajungă cu asigurarea şi să ne-o livreze. Dar oare n-ar putea fi mai simplu de atât?
Ar putea! Cei de la Donaris Viena Insurance Group, au lansat acum un proiect nou de emitere a asigurării RCA de la distanţă, fără o deplasare fizică şi fără curier care să vă livreze poliţa pe suport de hârtie. Haideţi să vă spunem cum e posibil totul.

Întâi de toate, contactaţi compania Donaris Vienna Insurance Group şi îi comunicaţi despre intenţia de a contracta o asigurare — puteţi face asta prin oricare din cele 3 metode:
1. direct la call center — 022265700;
2. printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a companiei;
3. prin e-mail-ul tradiţional la office@donaris.md.

Veţi fi contactat în scurt timp şi o să vi se comunice preţul exact al primei de asigurăre, iar odată ce veţi confirma acceptarea acesteia, veţi transmite prin aceeaşi cale de comunicare poza certificatului de înmatriculare şi alte acte dacă va fi nevoie.

Pasul următor constă în generarea Notei de plată în sistemul MPay pentru asigurarea emisă pentru Dvs., care va fi expediată prin e-mail, viber, la solicitarea clientului , ea se va afla în regim de aşteptare până la achitare. Iar sistemul MPay permite efectuarea achitării directe a acestei note, având un card bancar obişnuit la orice bancă, nefiind nevoie de vreun account suplimentar sau orice alte proceduri. Pur şi simplu veţi face o simplă achitare online, iar odată ce statutul notei de plată se va schimba în „achitat”, poliţa Dvs. de asigurare va fi emisă. Astfel, Dvs veţi primi asigurarea prin în format electronic absolut valabilă, iar odată cu aceasta şi contractul de asigurare.
Şi asta e tot! Fără un curier care să vă sune şi să vă prindă în oraş, la birou, sau acasă. Fără deplasare fizică undeva cu maşina. Aţi rezolvat totul prin căi simple şi accesibile oricui de comunicare — Facebook, telefon iar Dvs. alegeţi care din ele vă convine mai mult.

Uneori trebuie să existe un imbold pentru schimbare spre bine, chiar dacă imboldul nu e dintre cele plăcute. Noi zicem că cei de la Donaris VIG s-au adaptat de minune şi vă îndemnăm să încercaţi acest serviciu. Noi o vom face la următoarea asigurare RCA de care vom avea nevoie!

(P).
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter