Cum va arăta interfaţa MBUX pe ecranul vertical al noului S-Class? Prima imagine oficială

7 Iulie 2020, 14:42
Denis Godorozea
Noua generaţie Mercedes-Benz S-Class W223 este tot mai aproape de premieră. Nava amiral germană va aduce un limbaj stilistic nou şi tehnologii de ultimă generaţie în portofoliul constructorului din Stuttgart, dar şi o nouă revoluţie la nivel de sistem multimedia şi user experience la bord. Pentru prima dată Mercedes-Benz vor avea un ecran amplasat vertical pentru sistemul multimedia, iar germanii au prezentat şi interfaţa actualizată a acestuia.
De fapt, sistemul MBUX a fost introdus în premieră în gama Mercedes-Benz odată cu lansarea noii generaţii A-Class acum câţiva ani, însă acum este vorba despre o variantă actualizată a acestuia, care se distinge mult prin afişajele digitale şi, cel mai probabil, modul de interacţionare cu şoferul. Toate detaliile despre funcţiile noi şi cele actualizate vor fi oferite mâine, în cadrul premierei online a noului MBUX.

Din primele informaţii, se pare că ecranul sistemului multimedia va prelua acum şi mai multe funcţii, inclusiv comenzile pentru sistemul de climatizare, iar afişajele vor fi şi mai asemănătoare cu cele cu care ne-au obişnuit gadget-urile mobile. Rămâneţi aproape pentru a descoperi toate actualizările de multimedia pregătite de germani, or acest sistem în interpretări similare va ajunge şi pe celelalte modele din gamă. Premiera noului S-Class este aşteptată, însă, în luna septembrie a acestui an.
1
1,756
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!