Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Dacia şi Renault va livra maşinile achiziţionate online cumpărătorilor din România

20 Iulie 2020 - 16:46
Denis Godorozea
Cumpărătorii din România care aleg să achiziţioneze online un model Dacia sau Renault vor beneficia de livrare gratuită la domiciliu. Constructorii auto anunţă că serviciul de livrare este absolut gratuit în cazul în care comanda este plasată online. Ei bine, dar există şi anumite limitări pentru acest serviciu.
Potrivit comunicatului emis de oficialii Dacia şi Renault din România, livrarea la domiciliu poate fi comandată în momentul rezervării online a maşinii cu o plată preliminară de 500 euro, însă în acest caz clientul va fi nevoit să meargă la showroom ca să achite integral costul maşinii, fie costul maşinii să fie acoperit integral online la momentul plasării comenzii. Cei doi constructori susţin că acesta este un prim astfel de serviciu realizat în România.
Totuşi, serviciul mai prevede anumite limite la aplicare — livrarea va fi realizată de un agent specializat din cadrul companiei, însă doar în cazul în care adresa indicată de client este la o distanţă de cel mult 20 kilometri de la punctul de livrare. Distanţa este stabilită imediat în momentul plasării comenzii, iar dacă clientul indică o adresă mai îndepărtată, cel mai probabil, va fi invitat să-şi preia maşina la punctul de livrare specializat sau la showroom.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter