Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doar 78 au fost produse: un Aston Martin V8 Volante a fost scos în vânzare. I-a aparţinut lui David Beckham

3 Iulie 2020 - 17:29
Denis Godorozea
O bijuterie extrem de specială a fost scoasă în vânzare — este vorba despre un supercar clasic britanic, foarte arătos, Aston Martin V8 Volante. Doar 78 astfel de decapotabile au fost produse, iar exemplarul din imagini i-a aparţinut faimosului fotbalist David Beckham timp de 15 ani. Starul fotbalului britanic a intrat în posesia maşinii în 2003 şi a îndrăgit-o atât de mult, încât a luat-o cu el în Spania, când a fost transferat de la Manchester United la Real Madrid. În 2018 Beckham şi-a vândut bijuteria, iar acum aceasta este din nou în vânzare.
În anii 1980 Aston Martin a produs doar unităţi V8 Volante în această interpretare. Maşina ce a aparţinut lui David Beckham a fost produsă în 1988, iar acum indică un parcurs de 61.3 mii kilometri. Sub capota decapotabilei s-a situat benzinarul V8 de 5.3 litri, ce dezvoltă 423 CP. În ipostaza respectivă maşina este capabilă să accelereze până la 100 km/h în doar 5.2 secunde, iar viteza maximă este limitată în drept cu 270 km/h.
Un adevărat supercar britanic, capabil să umilească sportcar-urile turbo din zilele noastre. Pentru a intra în posesia unei asemenea bijuterii viitorul proprietar va trebui să scoată din buzunar nu mai puţin de 490 mii euro. În aceste condiţii, chiar şi cu un parcurs de peste 60 mii kilometri şi 32 ani de la producţie, maşina va mai beneficia de o garanţie de un an din momentul achiziţiei.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE FOTO (12 IMAGINI):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter