Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Doi minori au fost transportaţi la spital după ce maşina în care se deplasau a fost accidentată frontal

31 Iulie 2020 - 18:39
Denis Godorozea
Un nou accident grav s-a produs în după-amiaza zilei de azi pe traseul Chişinău-Hînceşti, nu departe de localitatea Pojăreni. Potrivit informaţiilor preliminare, vinovat de producerea accidentului se face şoferul maşinii de model Peugeot 307CC — acesta a ieşit pe contrasens şi s-a ciocnit violent de un Mercedes-Benz E-Class, care venea în cale. În urma impactului doi copii de la bordul sedanului german s-au ales cu traumatisme şi au fost transportaţi la spital.
La volanul modelului Mercedes-Benz se afla un bărbat în vârstă de 50 de ani, acompaniat de soţia sa în vârstă de 40 de ani şi doi copii, de 5 şi, respectiv, 16 ani. Ambii minori au fost transportaţi la Spitalul de copii din Chişinău pentru îngrijiri medicale. Nu se cunoaşte dacă copiii aveau centurile de siguranţă cuplate, dar se pare că impactul nu a fost atât de violent ca să deformeze habitaclul, în special bancheta spate.
Culmea este că cel de-al doilea şofer, de la volanul Peugeot, a părăsit locul accidentului până la venirea poliţiei. La moment nu se cunoaşte dacă acesta a fost găsit de oamenii legii. Poliţia investighează cazul urmând să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului.
Sursă foto — deschide.md
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter