Ghinion epic: fugea de poliţie la volanul unei maşini furate, dar a făcut accident cu o altă maşină furată!

10 Iulie 2020, 12:20
Redacţia PiataAuto.md
Zi nocoroasă pentru poliţiştii din statul american Oregon şi foarte ghinionistă pentru doi hoţi de maşini care n-au nici o legătură între ei.
Acum două zile, poliţiştii au fost anunţaţi despre faptul că o Toyota Land Cruiser furată fusese văzută pe străzile oraşului Newberg. Un echipaj a reacţionat rapid, a reperat automobilul şi a început urmărirea, somându-l pe şofer să oprească imediat şi să se predea.

Urmărirea a durat câteva cartiere, până când şoferul de la volanul Toyotei furate a lovit un Buick, care, aparent, se deplasa regulamentar. Poliţia l-a arestat imediat pe suspectul de la volanul Toyotei, pe nume Randy Lee Cooper, dar, pentru că a fost vorba de un accicent, au trebuit să documenteze întreaga situaţie şi-n raport cu Buick-ul şi şoferiţa care-l conducea.

Şi aici, surpriză: şi Buick-ul era furat! Acesta fusese raportat 3 săptămâni în urmă şi se pare că a fost implicat într-o altă crimă între timp. Iar ca să fie complet tabloul absurdului, şoferiţa din Buick, arestată şi ea acum, mai era şi sub influenţa drogurilor...
Acum poliţia a rezolvat câteva cazuri dintr-o lovitură, la propriu „lovitură”! Pe cei doi îi aşteaptă închisoarea cu siguranţă, întrucât poliţia le-a înaintat multiple capete de acuzare.
0
3,388
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!