Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

I-a incapsulat Volkswagen-ul Passat în schele. Dispută absurdă între doi vecini din Marea Britanie

26 Iulie 2020 - 08:14
Redacţia PiataAuto.md
Se mai întâmplă uneori ca vecinii să-şi dispute câte un loc de parcare din preajma caselor lor. Dar să se ajungă la o asemenea situaţie absurdă?
Inspectorul de poliţie Darren Taylor din orăşelul britanic Haywards Heath şi-a publicat indignarea vizavi de această situaţie pe Twitter, declarând că-n toţi cei 20 de ani de când lucrează n-a văzut aşa ceva şi menţionând că urmează să discute cu autorul faptei, dacă acesta crede că poate comite asemenea chestii. Ce s-a întâmplat, de fapt?
Ei bine, din câte menţionează şi localnicii, doi vecini din acest orăşel au un conflict de mai mult timp în jurul locului de parcare menţionat. Unul din vecini şi-a parcat maşina sa, un Volkswagen Passat, pentru o perioadă ceva mai îndelungată de data asta, iar celălalt vecin a avut timp să-i aplice o pedeapsă exemplară, în opinia sa. A făcut o construcţie de schele în jurul Passat-ului, incapsulând, practic, maşina între acestea. A lucrat cu minuţiozitate, or, nici o schelă nu atinge maşina şi nici una din bare nu i-a provocat măcar o zgârâietură. Deci, din punct de vedere legal, nu i- deteriorat proprietarea vecinului său cu Passat-ul, aşa că poliţia încă va trebuie să găsească un articol de lege pe care să-l aplice în această situaţie absurdă!
Voi aveţi vecini care parchează anapoda? Cum procedaţi cu ei?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter