(VIDEO) INSP a publicat imagini video cu urmărirea motocicletei: şoferul a comis încălcări deosebit de grave

31 Iulie 2020, 13:34
Denis Godorozea
Cu câteva ore mai devreme vă informam despre urmărirea unei motociclete de către un echipaj INSP ce a avut loc în după-amiaza zilei de ieri. Potrivit mărturisirilor martorilor, echipajul INSP ar fi accidentat motocicleta, iar forţele de ordine au sugerat atunci că vor veni cu un comunicat oficial. Acum poliţia a publicat imagini video cu urmărirea motocicletei, ba au venit cu precizări, astfel încât situaţia a luat o cu totul altă întorsătură.
Potrivit informaţiilor distribuite de INSP, urmărirea a demarat după ce un echipaj de poliţie a observat în trafic pe şoseaua Balcani din Chişinău o motocicletă fără numere de înmatriculare. Inspectorii au solicitat imediat şoferului să oprească, însă acesta s-a opus cerinţelor şi şi-a continuat drumul. În încercarea de a fugi de poliţie, şoferul a accelerat până la 220 km/h, angajându-se în manevre periculoase în plin trafic, riscând nu doar propria viaţă, dar şi viaţa altor şoferi.
Astfel, a fost solicitat ajutorul altor echipaje INSP, care au blocat în totalitate drumul în raionul Orhei în calea deplasării motociclistului şi doar aşa acesta a fost oprit. După cum au stabilit ulterior inspectorii, la ghidonul motocicletei se afla un tânăr de 20 ani din raionul Drochia, iar în spatele acestuia se afla şi un pasager, un tânăr de 29 ani din Făleşti, care s-a dovedit a fi proprietarul motocicletei. Cei doi au mărturusit că au achiziţionat motocicleta cu doar câteva minute mai devreme de la un bărbat ce ar fi adus-o dezmembrată din Europa, prin colete, după care ulterior a asamblat-o.
Tinerii au fost excortaţi la IP Orhei pentru documentare. Tânărul aflat la ghidonul motocicletei este cercetat pentru încălcarea regulilor de înmatriculare sau de înregistrare de stat a vehiculelor, pentru că a condus mijloace de transport fără a avea un permis de conducere, dar şi pentru încălcările comise în trafic. Motocicleta a fost transportată la parcarea specială.
0
7,525
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!