Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Italia interzice accesul în ţară pentru persoanele venite din Republica Moldova

10 Iulie 2020 - 09:15
Denis Godorozea
În timp ce mai multe state europene au relaxat condiţiile de intrare în ţară pentru cetăţenii străini, autorităţile italiene au anunţat restricţii severe de trecere a frontierei pentru cetăţeni din 13 state, printre care şi Republica Moldova. Astfel, nu vor avea acces în Italia persoanele care s-au aflat pe teritoriul ţării noastre pe parcursul ultimelor 15 zile, indiferent de cetăţenie. Măsurile au fost aplicate în contextul evoluţiei situaţiei pandemice provocate de coronavirus Covid-19.
Potrivit autorităţilor italiene, pe teritoriul ţării nu vor avea acces inclusiv persoanele care vin din Armenia, Bahrain, Bangladesh, Brazilia, Bosnia-Herţegovina, Chile, Kuweit, Macedonia de Nord, Moldova, Oman, Panama, Peru şi Republica Dominicană, indiferent de cetăţenie. Interdicţiile au fost aplicate începând cu ziua de ieri, 9 iulie 2020, pe o perioadă nedeterminată, iar autorităţile au mai suspendat şi zborurile din ţările respective.

De menţionat, că accesul în ţară va fi admis pentru persoanele care au părăsit statele menţionate cu mai mult de 15 zile în urmă şi, bineînţeles, nu manifestă simptome de coronavirus Covid-19. Potrivit Ministerului Sănătăţii din Italia, la nivel global pandemia este în prezent la cea mai acută fază.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter