Job de vis pentru orice pasionat auto! O companie caută tineri capabili să negocieze achiziţia supercar-urilor

30 Iulie 2020, 12:45
Denis Godorozea
Compania HushHush este în căutarea angajaţilor pentru un job de vis, unde aplicanţii se vor simţi pe bune în pielea unui James Bond în lumea auto. Pe lângă posibilitatea de a conduce supercar-uri de tot soiul printre care şi bijuterii speciale din colecţii limitate, jobul mai este şi bine plătit.
În postură de Supercar Scout viitorul angajat al companiei va avea sarcina să caute supercar-uri abandonate sau confiscate pe teritoriul Emiratelor Arabe Unite, pentru ca apoi să negocieze un preţ mai bun de achiziţie şi să organizeze transportarea maşinii proaspăt achiziţionate la depozitele HushHush pentru următoarea ei revânzare. Partea interesantă este că HushHush nu solicită o experienţă de muncă în domeniul respectiv, ba nici măcar abilităţi de vânzare, ci doar de negociere pentru achiziţie. Candidatul trebuie să cunoască, fireşte, limba engleză, dar şi să posede careva abilităţi de investigaţie. Bineînţeles şi nu în ultimul rând, viitorul angajat trebuie să deţină un permis de conducere, iar vârsta minimă pentru aplicant este de 21 ani.
Acest job de vis este plătit anual cu 30,000 lire sterline, iar angajatul mai are posibilitatea să obţină bonusuri din afacerile profitabile. Totodată, angajatul va fi cazat în hotelele din Emiratele Arabe Unite din contul angajatorului, iar cheltuielile de transport vor fi şi ele acoperite de companie.
0
3,417
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!