Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

MINI actualizează cel mai performant crossover din gamă: JCW Countryman facelift

22 Iulie 2020 - 17:29
Denis Godorozea
MINI prezintă versiunea actualizată a celui mai performant crossover din gamă — John Cooper Works Countryman debutează în premieră. Aspectul exterior al maşinii a fost uşor restilizat, iar majoritatea modificărilor revine habitaclului maşinii, pe când din punct de vedere tehnic JCW Countryman pare să nu să se fi schimbat prea mult.
Actualizările pentru varianta de performanţă de top vin după ce celelalte versiuni de serie Countryman au debutat în premieră la finalul lunii mai din acest an. De altfel, modificările stilistice aplicate variantei condimentate par fi similare. Acestea sunt infime, însă, şi se rezultă la retuşări uşoare la nivel de faruri, calandru şi blocuri optice posterioare. Tot la posterior MINI JCW Countryman dispune de un nou sistem de evacuare prezentat de două terminaţii integrate în difuzorul din bara de protecţie.
Lista opţionalelor a fost suplinită cu două nuanţe noi de caroserie, albul White Silver Metallic şi verde Sage Green Metallic. Clienţii mai pot bifa pachetul exterior Piano Black cu accesorii şi finisaje de culoare neagră lucioasă în schimbul celor cromate. Aspectul exterior este completat de noul set de jante originale de 18 ţoli.
Pentru habitaclu constructorul britanic a pregătit câteva combinaţii noi de tapiserie şi inserţii de diverse culori, iar principalele modificări ţin de instrumentarul de bord ce are inclus un ecran de 5 inch acum şi sistemul multimedia actualizat cu ecran tactil cu o diagonală de 8.8 inch.
Tehnic MINI JCW Countryman rămâne fidel predecesorului şi optează în continuare pentru benzinarul turbo de 2.0 litri, cu 4 cilindri, capabil să livreze un maxim de 306 CP şi 450 Nm. Resursele motorului sunt gestionate cutia automată cu 8 rapoarte, ce transmite cuplul pe ambele punţi prin intermediul sistemului 4All. Astfel nu s-au modificat nici caracteristicile dinamice — crossover-ul de performanţă este capabil să accelereze până la 100 km/h în 5.1 secunde.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter