Mercedes-Benz completează nivelul standard de echipare pentru Gelandewagen

15 Iulie 2020, 18:01
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a pregătit o surpriză pentru cumpărătorii care abia planifică să-şi suplinească garajul cu un Gelandewagen — versiunile de bază oferă acum o listă mai generoasă de echipamente, motorizările diesel devin disponibile fără restricţii, iar programul G manufaktur va oferi noi posibilităţi de personalizare pentru clienţii ce-şi doresc un G-Class mai special.
Aşadar, una dintre cele mai importante noutăţi pentru fanii motoarelor diesel şi a G-Class-ului este eliminarea tuturor restricţiilor pentru comercializarea versiunii G 400 d. În interpretarea respectivă offroader-ul german are sub capotă unitatea OM 656, un biturbodiesel de 3.0 litri, cu 6 cilindri, cuplat la cutia automată cu 9 rapoarte. Motorul dezvoltă 330 CP şi 770 Nm, dar promite şi un consum mai mult decât decent de sub 9 litri per 100 km parcurşi. Această interpretare de bază va fi disponibilă pentru toţi doritorii începând cu 1 septembrie 2020, pe când anterior aceasta avea un tiraj limitat de unităţi planificate spre producţie timp de un an.
O noutate plăcută vine pentru cei ce aleg un G-Class de dragul posibilităţilor şi practicismului pe care-l oferă legenda asta de offroad. Acum chiar şi versiunile de bază au inclus standard cockpit-ul digital de top cu instrumentar de bord electronic şi sistem multimedia (anterior instrumentarul putea fi analogic). Totodată, oglinda retrovizoare standard este înlocuită cu oglinda fără margini, care putea fi comandată anterior doar cu pachetul Leather Package.

Lista echipamentelor standard incluse pentru toate nivelele de dotare include acum ansamblul de sisteme de asistenţă Parking Package cu cameră de marşarier. Aventurile pe teren accidentat şi nisip vor fi mai savuroase şi mai sigure datorită actualizărilor la nivelul asistenţilor de circulaţie în offroad. Opţional clienţii pot alege sisteme sofisticate de alarmă, URBAN GUARD Vehicle Protection şi URBAN GUARD Vehicle Protection Plus, iar cel din urmă dispune şi de un sistem de localizare geografică a maşinii prin intermediul sistemului de navigaţie şi aplicaţiei mobile incluse pe smartphone.
Lista nuanţelor şi seturilor de jante a fost completată, iar cei ce-şi doresc un grad mai avansat de personalizare vor apela la programul G manufaktur, ce include 3 nuanţe exclusive de caroserie, inspirate de la vopselele disponibile pe generaţiile precedente Gelandewagen. Tot aici la alegere sunt disponibile finisaje speciale de diverse culori pentru exterior şi interior, inclusiv inserţii cromate sau black chrome. Toate actualizările vor fi disponibile pentru clienţii din întreaga lume începând cu 1 septembrie 2020.
0
2,191
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!