Mercedes-Benz va avea un model nou, numit T-Class! Primele informaţii

28 Iulie 2020, 15:16
Denis Godorozea
Mercedes-Benz a publicat prima imagine cu noua generaţie Citan, monovolum utilitar ce cu schimbul de generaţii va primi o versiune mai luxoasă, dedicată transportului de pasageri, ce va fi denumită T-Class. Deci, un nou indice urmează să-şi facă apariţie în gama constructorului din Stuttgart. La moment nu se cunoaşte cum va arăta monovolumul, dar există informaţii despre substratul său tehnic.
Decizia germanilor de a separa utilitara Citan de versiunea dedicată pasagerilor poate fi explicată prin dorinţa de a distanţa cele două modele cât mai mult. O asemenea strategie a fost adoptată pentru monovolumele mai mari din gamă, V-Class şi Vito, iar asta înseamnă că noul T-Class va fi simţitor mai confortabil, mai luxos şi mai scump decât Citan.
Modelul de generaţie actuală a indispus, însă, fanii mărcii, fiind în esenţă o versiune restilizată a utilitarei franceze Renault Kangoo şi, cel mai probabil, succesorul acestei maşini va rămâne în continuare un Renault cu emblemă de Mercedes-Benz, chiar şi cu un aspect exterior modificat. De menţionat, însă, că cea de-a doua generaţie va primi un design cu totul diferit de Renault, or cei doi constructori au demarat dezvoltarea noii generaţii de utilitare împreună, pe când actualul Citan şi-a făcut apariţia cu câţiva ani mai târziu de la debutul lui Kangoo. Sub capota maşinii se anticipează apariţia benzinarului turbo de 1.3 litri, dezvoltat de Renault şi Mercedes-Benz, dar şi renumitul turbodiesel francez 1.5 dCi. Pe lângă acestea, constructorii promit o versiune 100% electrică.
0
3,016
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!