Noi informaţii despre cumplitul accident din Piatra, Orhei. Arest de 30 de zile pentru şofer, adolescentul e în stare extrem de gravă

22 Iulie 2020, 09:03
Redacţia PiataAuto.md
Poliţia a oferit noi informaţii despre cumplitul accident produs în noaptea de sâmbătă spre duminică în satul Piatra din raionul Orhei, în care au 4 pietoni au fost spulberaţi de un şofer beat, iar 3 dintre aceştia au decedat în aceeaşi noapte, printre ei numărându-se şi primăriţa satului Piatra.
Din informaţiile oferite de poliţie, am aflat că starea de ebrietate avansată a şoferului de 30 de ani a fost confirmată la 1.33 mg/l în aer expirat, iar accidentul s-a produs când acesta se antrenase într-o depăşire pe contrasens, cu automobilul său de marcă Mazda, moment în care a intrat în grupul de 6 oameni, 4 dintre care i-a spulberat.

Am mai aflat, de asemenea, că adolescentul, care a fost de asemenea lovit de şoferul beat şi internat la spital, rămâne a fi în stare extrem de gravă, fiind transferat între timp din Orhei la Centrul Mamei şi al Copilului din Chişinău. După cum afirmă medicii, acesta are multiple traumatisme, inclusiv cranio-cerebrale, inclusiv ale toracelui şi picioarelor.

În noaptea întâmplării, şoferul băut a fost plasat în arest preventiv pentru 72 de ore. Ulterior, poliţiştii ne-au confirmat că judecătorii au aprobat extinderea arestului preventiv la 30 de zile.

Nota redacţiei: Din păcate, acest accident este din nou unul din acele strigătoare la cer şi revoltătoare, în măsură să şocheze întreaga societate prin absurditatea lui şi gravitatea sa, soldată cu pierderi de vieţi omeneşti. Noi vă promitem să urmărim şi evoluţia acestui caz de rezonanţă, la fel cum am urmărit şi altele în ultima perioadă, inclusiv după ce atenţia publică asupra lui se va diminua, pentru a ne asigura că asemenea şoferi criminali nu scapă nepedepsiţi! Fiţi alături de noi!
0
4,691
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!