Posibilităţi de personalizare pentru noul BMW M5 facelift: bavarezii lansează o listă generoasă de accesorii

28 Iulie 2020, 11:17
Denis Godorozea
Chiar şi cu un preţ mai piperat vârful de gamă noii Seria 5 bolidul BMW M5 facelift nu poate fi numit un supercar de stradă exclusiv, or bavarezii nu lansează un stoc epuizabil pentru cel mai performant sedan din gamă. Astfel, cumpărătorii acestor maşini sunt în căutarea unor căi de personalizare pentru a obţine un aspect exterior mai expresiv, iar reţeta acestuia este bine pusă la punct de divizia M Performance cu o listă generoasă de accesorii exterioare ce înglobează nu mai puţin de 38 elemente de decor originale.
Exteriorul noului M5 facelift poate fi condimentat cu elemente adiţionale din fibră de carbon, printre care un splitter frontal generos, calandru, capace pentru oglinzile retrovizoare exterioare, pragurile laterale, dungi decorative pe partea laterală a sedanului, două tipuri de eleroane integrate pe capacul portbagajului şi un difuzor integrat în bara de protecţie spate cu două terminaţii pătrăţoase pentru sistemul de evacuare, fie două terminaţii duble. Afară de aspectul vizual, clienţii pot comanda un sistem de frânare mai performant şi o suspensie resetată. Lista jantelor M Performance Parts include câteva seturi cu dimensiuni de 19 şi 20 ţoli.
În interior şoferul va fi răsfăţat de un volan îmbrăcat în Alcantara cu inserţii din fibră de carbon, care se regăsesc şi pe planşa de bord. Tot din fibră de carbon sunt realizate padelele pentru schimbarea manuală a treptelor din spatele volanului şi levierul cutiei automate de pe tunelul central. Pedalele sunt acoperite cu placi din oţel, iar plafonul este de culoare neagră mată.
Opţional clienţii pot opta pentru anvelope de tip sport cu huse personalizate şi o husă M Performance pentru cheie din Alcantara cu inserţii din fibră de carbon. Programul M Performance Parts este disponibil opţional, iar cumpărătorii au posibilitatea de a solicita doar o parte din condimentele speciale, fie să opteze doar pentru un nou set de jante şi modificarea interiorului, fie să facă uz de toate posibilităţile de personalizare. Astfel şi preţul modificărilor poate varia în funcţie de preferinţele cumpărătorului.
0
2,885
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!