Prima imagine cu interiorul complet digitalizat al viitorului Hyundai Tucson

21 Iulie 2020, 13:57
Denis Godorozea
Hyundai a publicat o primă schiţă cu habitaclul viitoarei generaţii Tucson — SUV-ul va marca premiera până la finalul acestui an, iar tot mai aproape de debut coreenii publică informaţii noi şi intrigante. Astăzi constructorul a publicat o primă schiţă cu habitaclul maşinii, unul complet digitalizat, parcă inspirat de la ambianţa interioară a noului S-Class W223.
Se pare că cockpit-urile complet digitale vin să cucerească şi segmentul maşinilor mai accesibile — tot mai mulţi constructori auto renunţă în totalitate la butoanele clasice şi instrumentarele de bord analogice. Un mare pas în acest sens va fi făcu şi de noul Tucson, care va avea un set minim de comenzi cu butoane, or aparent chiar şi comenzile sistemului de climatizare vor fi unele tactile.
Hyundai Vision T Concept — prototipul prefaţează aspectul exterior al noului Tucson

Mai sus pe consola centrală se va situa ecranul sistemului multimedia. Se anticipează că acesta va avea o diagonală de minim 10 inch în versiunile de top, iar prin intermediul sistemului de infotainment cei de la bord vor interacţiona cu majoritatea echipamentelor periferice incluse. Instrumentarul de bord clasic va fi înlocuit cu un ecran complet digital, în forma unei tablete, asemănător cu ceea ce putem vedea acum pe Mercedes-Benz A-Class sau Volkswagen ID.3.
Hyundai Vision T Concept — prototipul prefaţează aspectul exterior al noului Tucson

Mai jos de consola centrală se regăseşte un spaţiu generos de depozitare şi o cotieră imensă cu fixatoare pentru pahare. Se pare că levierul cutiei automate va fi înlocuit cu nişte butoane sau un levier amplasat în spatele volanului.
0
3,437
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!