România: hoţii au prădat 30 maşini din parcarea specială chiar sub nasul poliţiştilor!

27 Iulie 2020, 11:06
Denis Godorozea
Un grup de hoţi din România au realizat o "operaţiune" incredibilă, parcă inspirată din comediile de la Hollywood, reuşind să păcălească poliţiştii şi să jefuiască cel puţin 30 automobile depozitate la o parcare specială din Bucureşti. Jaful a avut loc, astfel, chiar "sub nasul" poliţiştilor, care nici măcar nu au suspectat nimic!
Imagine simbol

Potrivit informaţiilor distribuite de gândul.ro, infracţiunea a avut loc la data de 13 iulie curent şi raportată la Secţia 13 Poliţie din Sectorul 3 din Bucureşti. Hoţii au pătruns pe teritoriul parcării speciale la bordul unei maşini personale, fiind lăsaţi să intre chiar de poliţiştii din pază, după o scurtă discuţie. Ajunşi în parcare, hoţii au reuşit să fure circa 34 catalizatoare şi vreo 10 baterii de la automobilele ridicate pentru parcare neregulamentară sau abandonate şi evacuate ulterior la parcarea specială.

Culmea este că poliţiştii nu au suspectat absolut nimic, iar infractorii au părăsit parcarea regulamentar, pe unde au şi intrat, iar potrivit sursei poliţiştii chiar i-au salutat respectuos. Magia amabilităţii, nu alta! Dar nici să-ţi imaginezi un asemenea tupeu în viaţa reală! Pe marginea cazului a fost pornită o anchetă. Forţele de ordine încearcă să afle dacă există vreo complicitate între infractori şi poliţiştii angajaţi în pază.
0
17,674
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!