Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Tată la 90 de ani: un fost şef de Formula 1 şi pilot de curse a devenit tată pentru a patra oară

4 Iulie 2020 - 13:44
Denis Godorozea
La vârsta de 89 ani, Bernie Ecclestone a devenit pentru a patra oară un tătic! Fost şef Formula 1 şi miliardar, Bernie mai are 3 fiici de la căsniciile precedente, iar acum s-a ales cu un prim băiat, pe care l-a numit Ace. Mama copilului şi actuala soţie a magnatului, Fabiana Flosi, are 44 ani şi a relatat presei că naşterea a fost una foarte uşoară şi că a durat vreo 25 de minute. Frumos!
Bernie Ecclestone este un miliardar şi o persoană extrem de influentă în industria sporturilor cu motor, în special în Formula 1. Născut în 1930 în Marea Britanie, Ecclestone şi-a început cariera în industria auto în 1949, participând ca şi pilot la cursele Formula 3, clasa de motoare cu o capacitate cilindrică de până la 500 cm3. A reuşit să obţină succese în acest rol, dar cariera sa a fost încheiată cu un accident tragic, după care a fost nevoit să se retragă din curse din cauza traumelor şi riscurilor ulterioare.
A urmat o carieră în rol de manager al curselor, până în 1958, când o dramă din curse i-a luat viaţa pilotului său Stuart Lewis Evans, în vârstă de 28 ani, după ce motorul bolidului a explodat în cadrul sezonului de Formula 1 Grand Prix Maroc. De notat că în echipa lui Ecclestone a fost şi faimosul Sir Stirling Moss, care s-a stins din viaţă în luna aprilie a acestui an. Ulterior Ecclestone a fost director executiv la Formula One Group, companie ce administrează Formula 1 şi controlează drepturile comerciale asupra Cursei Regale. Astfel din 1970 şi pe parcursul următorilor 50 de ani magnatul britanic şi-a făcut o avere considerabilă, care variază conform estimărilor realizate de diferite publicaţii între 2.9 şi 4.2 miliarde dolari americani.
Bernie Ecclestone a fost căsătorit anterior de două ori. Cu prima soţie, Ivy, au trăit împreună circa 68 ani şi au o fiică în vârstă de 64 ani. Cea de-a doua soţie, Slavica Radici, i-a adus magnatului alte două fiice, care au acum 31 şi 35 de ani. Totodată, Bernie se mai bucură de 5 nepoţi de la fiicile sale. Cu Fabiana Flosi s-a căsătorit în 2012, iar acum aceasta i-a adus pe lume cel de-al patrulea copil, un prim băieţel.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter