Toyota prezintă noua sa emblemă! Când va fi utilizată şi unde va putea fi văzută?

20 Iulie 2020, 14:13
Denis Godorozea
Se pare că emblemele bidimensionale au devenit un adevărat trend în rândul constructorilor auto — după BMW, Volkswagen şi Nissan, cu o emblemă actualizată 2D s-au ales şi cei de la Toyota. Sigla nouă nu aduce schimbări radicale, decât aspectul bidimensional alb, iar aceasta nu va putea fi văzută pe maşinile de serie, ci va fi utilizată doar în mediul online.
Potrivit japonezilor, noul design al emblemei va fi mai uşor perceput şi recunoscut de utilizatorii din mediul online, iar afară de internet, precum paginile oficiale şi comunicate de presă, această emblemă va fi utilizată în comunicarea offline, pe diverse acte şi documente oficiale, însă maşinile vor rămâne fidele emblemei tridimensionale clasice. Afară de aspectul retuşat al siglei propriu-zise, japonezii nu vor mai include denumirea companiei în afişările oficiale, care deobicei era aşezată mai jos de siglă.

Pentru prima dată emblema va fi utilizată oficial în cadrul lansării noi generaţii Toyota Yaris, care va ajunge în showroom-urile europene pe parcursul acestei săptămâni. Japonezii mai menţionează, că actualizarea vine să marcheze şi perioada de tranziţie a companiei "de la un constructor auto la companie de mobilitate". Ulterior emblema va apărea pe paginile oficiale online a constructorului, inclusiv pe reţelele sociale.
0
5,880
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!