Un adolescent a distrus bolidul părinţilor Porsche 911 GT3 într-o scurtă escapadă nocturnă

31 Iulie 2020, 20:49
Denis Godorozea
Un adolescent din Wales, Regatul Unit, a distrus în totalitate maşina părinţilor, un bolid arătos Porsche 911 GT3, după o scurtă escapadă nocturnă. Se pare că tânărul nu a făcut faţă performanţelor maşinii şi a ajuns fost proiectat în afara drumului. Din fericire, adolescentul de 17 ani nu a avut de suferit în momentul impactului, dar cel mai probabil se va alege cu o pedeapsă dură odată ce ajunge acasă. Mai mult de atât, tânărul a fost reţinut de forţele de ordine, fiind învinuit de furt.
Deşi nu se cunosc motivele exacte care au dus la producerea accidentului, maşina a fost avariată grav, practic toate elementele de caroserie fiind avariate, dar şi suspensia. Cel mai probabil, maşina nu va mai putea fi reabilitată, cel puţin legal, pe teritoriul Uniunii Europene, iar nouă nu ne rămâne decât să sperăm că bunul a fost asigurat de părinţi.
Un asemenea Porsche 911 GT3 (997, generaţie precedentă) valorează aproximativ 82 mii lire sterline. În această interpretare bolidul este echipat cu benzinarul de 3.8 litri, cu 6 cilindri, ce dezvoltă 435 CP. Un 911 GT3 de generaţie precedentă este capabil să accelereze până la 100 km/h în doar 4.1 secunde, având o viteză maximă de 312 km/h.
0
3,145
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!