Un nou SUV în gama Toyota: prezentarea Corolla Cross va avea loc în 3 zile

6 Iulie 2020, 13:46
Denis Godorozea
Toyota a publicat o primă imagine şi informaţii despre noul SUV ce va marca premiera la data de 9 iulie 2020. Deocamdată nu există detalii oficiale despre viitorul debut, dar presa occidentală anticipează că ar fi vorba despre un model absolut nou, ce va purta denumirea Corolla Cross şi va fi, în esenţă, o versiune cu capacităţi sporite în offroad precum noile Yaris şi Yaris Cross.
Mai devreme modelul a fost surprins în diverse părţi ale lumii sub formă de prototip camuflat. Informaţii despre viitoarea premieră au apărut în presă în primăvara acestui an, conform cărora modelul va fi unificat la maxim cu noua generaţie Corolla, de la care va prelua chiar şi denumirea. Astfel, acesta va fi un SUV mai compact şi mai accesibil decât RAV4, care va veni să diversifice şi mai mult oferta japonezilor în segment.

Nu există informaţii oficiale despre substratul tehnic şi motorizările pregătite, însă sursele occidentale precizează că SUV-ul va avea motorizări similare cu Corolla şi C-HR, iar accentul va fi pus pe versiunea hibridă cu benzinar aspirat natural de 1.8 litri sub capotă. Totodată, pe alte pieţe nu este exclusă apariţia motorizării turbo de 2.0 litri.

Nu se cunoaşte, dacă noua Corolla Cross va fi comercializată şi pe piaţa europeană, însă deocamdată lansarea comercială este anunţată pentru mai multe pieţe asiatice şi din America de Sud. Premiera va avea loc pe 9 iulie în Thailanda. Rămâneţi aproape pentru a descoperi noul crossover japonez!
0
3,923
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!