(VIDEO) A răsturnat sportiva MINI Jonh Cooper Works GP chiar în ziua când i-a fost livrată

16 Iulie 2020, 17:22
Denis Godorozea
Momentul achiziţiei unei maşini noi este mereu unul special pentru orice pasionat auto, în special dacă noua achiziţie este una sportivă, de performanţă, cum şi acest MINI John Cooper Works GP proaspăt ajuns în garajul protagonistului istoriei de astăzi. Youtuber-ul Pog s-a arătat atât de încântat de noua achiziţie, încât nu a aşteptat prea mult ca să-i testeze posibilităţile la limită, chiar în propria curte, în jurul casei, pe gazon. Ei bine, după câteva minute sau ore de aventură savuroasă, fericitul proprietar şi-a avariat maşina, ba chiar a răsturnat-o în propria curte!
Ei bine, nu vorbim astăzi de un ghinionist neexperimentat care nu ştie să ţină maşina în derapaje controlate. Probabil Pog şi-a dorit un asemenea show incendiar pentru propriul canal de Youtube, dar poate că nu prea s-a aşteptat la un asemenea final al aventurii sale. Cert este că vlogger-ul a realizat un spot video absolut incendiar, iar momentul accidentului şi întreaga istorie a aventurii pot fi văzute în cele mai mici detalii, or afară de cameramanii din curte, maşina asta a fost înzestrată cu multiple camere de bord.
Video-ul de mai jos este în limba franceză şi are o durată de puţin peste 20 minute. Dacă doriţi să vedeţi în detaliu anume momentul accidentului, atunci săriţi la minutul 9. De menţionat că deşi momentul cu livrarea maşinii este unul înscenat, precum şi cele mai multe secvenţe din acest video, MINI John Cooper Works GP este unul absolut nou, iar în momentul accidentului odometrul sportivei indica un parcurs de doar 23 kilometri.
Amintim că MINI JCW GP a fost lansat la finalul anului trecut, iar britanicii au anunţat un număr limitat la doar 3,000 exemplare pentru seria respectivă. Acesta este cel mai performant MINI din istoria companiei, ce optează pentru benzinarul turbo de 2.0 litri, cu 4 cilindri, capabil să dezvolte 306 CP şi 450 Nm. Motorul este cuplat la cutia Steptronic cu 8 rapoarte şi sistemul de tracţiune pe puntea faţă. În aceste condiţii compacta poate accelera până la 100 km/h în 5.2 secunde, iar viteza maximă este de 265 km/h.
1
2,944
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!