Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Acest moldovean face karaoke în maşină, în timp ce conduce, cu microfonul în mână!

18 Iulie 2020 - 13:52
Redacţia PiataAuto.md
Se pare că acest moldovean e deja foarte popular pe reţelele sociale, dar noi am aflat abia ieri de el, graţie unui vizitator, căruia îi mulţumim pentru descoperirea oferită.
Deci protagonistul de la volan, despre care vorbim azi, se numeşte Nicu Calmîş, din câte putem înţelege de pe profilurile lui sociale, dar pe unele figurează şi ca @Tiomnii. Dânsul are un talent muzical aparte, talent pe care nu i-l negăm. Poate omul cânta bine, e meritul lui, şi chiar lasă impresia că o face cu suflet. Dar incredibil e faptul că eroul nostru face karaoke la volan, în timp ce conduce pe străzile Chişinăului sau pe traseele din Moldova.

Şi poate n-ar fi o problemă însăşi cântatul — cu toţii mai îngânăm câte o piesă tare uneori, dar artistul din imagini nu foloseşte un microfon fixat de o cască, de exemplu, ci un ditamai microfon uriaş pe care-l aveau artiştii în anii ’90 şi care se mai foloseşte şi azi la unele nunţi sau la unele concerte cu artişti din acele vremuri. Iar asta face ca o mână a artistului-şofer să-i fie întotdeauna ocupată cu microfonul. Ba chiar, ca orice artist expresiv, omul mai vrea să mai gesticuleze din când în când emoţia cântecului pe care-l interpretează şi ia şi a doua mână de pe volan pentru a face asta! Cum zicea cel mai genial comentariu de la unul din aceste video-uri, „ţineţi bine microfonul, că volanul se ţine singur, şi după asta auzim despre noi accidente produse în Moldova!”.
De când cu pandemia, artistul şi-a găsit o nouă nişă, prin care preia comenzi de la oamenii din diaspora şi merge acasă la rudele lor de prin satele Moldovei, cântânu-le, felicitându-le şi intervenind în tot soiul de sărbători şi evenimente de familie. Toate astea în context pandemic, dar despre asta deja e de prisos să mai vorbim. Iarăşi, n-avem nimic împotriva acestei activităţi artistice în sine, doar că în aceste deplasări artistul continuă să cânte karaoke la volan, cu acelaşi microfon uriaş în mână şi-n aceeaşi manieră periculoasă pentru trafic. S-a schimbat doar maşina în care cântă karaoke — 1 an în urmă era o Toyota, acum e un Audi, cu un sunet dulce de sub capotă. Însă într-un video de acum 4 luni protagonistul circulă până şi fără centură de siguranţă. În cele mai noi, în schimb, pare să aibă întotdeauna centura cuplată.
E de datoria noastră să vă avertizăm că-n video-urile de mai jos protagonistul demonstrează activităţi periculoase la volan şi să vă îndemnăm să nu le repetaţi. Iar pe artist îl îndemnăm să-şi urmeze visul său artistic aşa cum simte el că-l apreciază publicul, dar în ceea ce ţine de condusul automobilului, te rugăm, Nicule, pentru binele tău şi a celorlalţi oameni din trafic, ia-ţi un microfon handsfee, ceva, ţine mâinile în siguranţă pe volan şi condu prudent!
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (3 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter