(VIDEO) Atenţie, şoferi! Pericol de spargere a parbrizelor pe traseul de lângă comuna Ciorescu din Chişinău

29 Iulie 2020, 12:41
Redacţia PiataAuto.md
Reparaţiile de drumuri din ţara noastră nu contenesc să ne uimească. Traseul de lângă comuna Ciorescu din Chişinău a fost „reparat” recent, aplicându-se din nou prundiş mărunt fără adeziv, lăsat aşa pe asfalt, ca să fie „măturat” de maşini şi proiectat în parprize şi faruri.

Un video surprins astăzi arată cât de critică e situaţia. Pentru a circula într-o minimă siguranţă, ar trebui să vă deplasaţi cu vreo 20 km/h, cu condiţia că şi cei pe contrasens fac la fel. Fiţi atenţi la această zonă, iar dacă puteţi, evitaţi-o cu totul în următoarele zile, pentru că riscaţi să vă deterioraţi automobilul în urma unor asemenea reparaţii!

UPDATE 17:22: După publicarea acestei ştiri, unul dintre cititorii noştri fideli ne-a comunicat şi impresiile sale despre această porţiune de drum, pe care a traversat-o, menţionând că tehnica specială e încă prezentă pe acolo, iar prundişul e în proces de tasare, existând şi adeziv care să-l ţină fixat de partea carosabilă. Ca impesie generală situaţia ar fi mai puţin gravă decât cea prezentată în filmuleţul de mai jos, ne relatează vizitatorul nostru, dar, fiind o zonă cu lucrări de drum, ea necesită oricum deplasare cu viteză redusă şi cu prudenţă.

Sursa video: Facebook / grupul GBM / Victor Loghinov
0
3,182
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!