(VIDEO) Bicicliştii nu trebuie să stea la culoarea roşie a semaforului? Un caz din Chişinău ne aminteşte de probleme vechi

22 Iulie 2020, 11:29
Redacţia PiataAuto.md
Un caz surprins ieri pe strada Gheorghe Asachi din Chişinău readuce în actualitate problema bicicliştilor pe străzile capitalei şi a modului în care aceştia circulă. Din start vom specifica foarte clar: susţinem întru totul ciclismul şi crearea condiţilor cât mai civilizate pentru aceştia în oraş.
Dar adeseori surprindem în Chişinău biciclişti care merg fără elementara cască, sau care traversează trecerile de pietoni fără a coborî de pe bicicletă sau, în momentul în care aleg să meargă pe carosabil alături de automobile, decid că nu e necesar să respecte aceleaşi reguli.

În filmuleţul surprins ieri în Chişinău biciclista mergea în viteză pe str. Gheroghe Asachi şi, în timp ce automobilele au oprit la culoarea roşie a semaforului, iar o doamnă cu un copil în braţe traversa regulamentar, dânsa a decis că nu e nevoie să oprească şi ea la roşu, cedând trecerea pietonului. Aşa că a trecut în viteză la mai puţin de 1 metru de doamna cu copil în braţe. Mai mult ca atât, din imaginile video se pare că biciclista nu avea nici cască!

Sursa video: Facebook / Sajin Eugen / GBM
0
6,272
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!