(VIDEO) Bizar: şi-a accidentat maşina abia cumpărată la ieşirea din showroom! Momentul impactului surprins de o cameră

1 Iulie 2020, 10:30
Denis Godorozea
Accident foarte ciudat şi caraghios a avut loc în India — un proaspăt proprietar de KIA Carnival şi-a accidentat noua maşină frontal de un gard, destul de grav, abia cum a părăsit showroom-ul! Momentul impactului a fost surprins de o cameră video aflată, cel mai probabil, în mâinile unui angajat al showroom-ului sau unui apropiat al cumpărătorului.
Totul s-a întâmplat în câteva secunde, după cum puteţi vedea în materialul video de mai jos. Fericitul cumpărător al monovolumului, probabil, ar fi încurcat acceleratorul cu frâna şi a pornit brusc, fără ca măcar să accelereze. În rezultat, maşina s-a ales cu bara de protecţie, calandrul şi capota deformate, spargere la nivelul sistemului de răcire, iar la interior chiar s-au declanşat şi airbagurile frontale ale şoferului şi pasagerului. Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu traumatisme.

Culmea este că proprietarul maşinii se pare că nu s-a indispus prea mult, ba chiar a şi părăsit showroom-ul la volanul maşinii, cu airbag-urile declanşate!
0
5,852
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!