(VIDEO) După ce a rămas blocat cu sedanul în noroi pe deal, un moldovean se plânge că serviciul 112 nu i-a sărit în ajutor

4 Iulie 2020, 21:14
Redacţia PiataAuto.md
„Ţara mea, Moldova!” — aşa începe plângerea publică a şoferului unui Lexus ES, care a rămas blocat în noroi şi într-un şanţ pe un deal cu un drum nu tocmai potrivit pentru acea maşină de lângă satul Gordineşti, Edineţ.
Totul s-a întâmplat azi dimineaţa. Şoferul, pe nume său de pe Facebook Alexandr Manson, declară că a fost la un picnic nocturn cu soţia sa, iar dimineaţa a rămas blocat pe acest drum, cu pericol de a-şi răsturna maşina.

A sunat la serviciul 112, cerând ajutorul. Cei de telefon i-ar fi zis că va fi contactat de cineva competent. Ulterior ar fi fost sunat de detaşamentul de salvatori din Edineţ, care i-ar fi dat nişte sfaturi despre ce ar trebui să facă. I s-a menţionat că detaşamentul are o singură autospecială, care nu se poate deplasa la o astfel de chemare, aşa că i s-a recomandat să meargă în satul cel mai apropiat după un tractor. Să se descurce singur, cu alte cuvinte.
Într-un final, şoferul Lexusului a mers după tractor, care i-a şi scos sedanul din noroi. Doar că el e revoltat că nimeni de la 112 n-a venit să-l scoată din încurcătură. Alexandr se întreabă de ce organele competente nu l-au putut ajuta, urmând o altă serie de întrebări, toate într-o revoltă continuă faţă de autorităţi, servicii speciale, ş.a.m.d.
Dar acum întrebarea noastră către voi este: voi cum credeţi: are şoferul de Lexus dreptate şi serviciul 112 trebuia să fie cel care să-l scoată din această situaţie sau dimpotrivă, blocarea unui sedan în noroi într-o zonă evidentă de offroad nepotrivit pentru acea maşină nu reprezintă decât consecinţa estimărilor lui greşite şi nu avea decât să-şi găsească singur ajutor de tractare?
1
23,174
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!