Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Jeep poate umili un Lamborghini? Drag test: Grand Cherokee VS Urus

10 Iulie 2020 - 16:49
Denis Godorozea
Tunerii de la Hennessey Performance au pus ghiara pe Jeep Grand Cherokee Trackhawk şi Lamborghini Urus — curând americanii vor prezenta proiecte monstruoase pe baza celor două modele, dar până atunci şi-au propus să le pună la încercare pentru a stabili, care dintre cei doi rivali este mai agil, în special dacă e să ţinem cont că diferenţa de preţ dintre cele două maşini este de peste 100,000 dolari americani — Lambo e simţitor mai scump!
Rezultatele cursei le vedeţi în materialul video de mai jos, iar noi ne-am zis să punctăm încă o dată caracteristicile celor două modele, care pretind a fi cele mai rapide SUV-uri de serie de pe planetă.
Aşadar, Jeep Grand Cherokee Trackhawk este propulsat de bestia V8 de 6.2 litri, preluată de la Dodge. Monstrul respectiv dezvoltă 717 CP şi 875 Nm şi promite SUV-ului imens un timp de acceleraţie de doar 3.5 secunde de la 0 până la 60 mph (0-97 km/h). Viteza maximă a americanului este limitată la 290 km/h. Sfertul de milă este cucerit de acest model în 11.6 secunde, conform informaţiilor oficiale.
Cu un preţ mai mare cu aproximativ 130 mii dolari americani, Lamborghini Urus vine cu caracteristici ceva mai modeste în cifre. Supercar-ul italian are sub capotă unitatea V8 de 4.0 litri, înzestrată cu două turbocompresoare şi capabilă să dezvolte 650 CP şi 850 Nm. Constructorul italian nu a dezvăluit timpul necesar pentru parcurgerea distanţei de 1/4, dar în exerciţiul 0-60 mph (0-97 km/h) italianul este la fel de agil, precum rivalul american — 3.5 secunde. În schimb, Urus poate atinge o viteză maximă de 305 km/h.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter