(VIDEO) Maşini sovietice retro la Los Angeles! O coloană de Lada, UAZ-uri şi Moskvich-uri au defilat în SUA!

3 Iulie 2020, 12:48
Redacţia PiataAuto.md
E firesc să găsim pasionaţi de automobile sovietice pe aici, prin estul Europei, dar parcă e total neaşteptat să descoperim că există atâţia oameni în SUA, care deţin exemplare de colecţie a unor modele Lada, UAZ, Moskvich şi alte modele din vremurile de demult!
De fapt, pasiunea acestor oameni e întreţinută tot de nişte entuziaşti care au emigrat cândva în SUA de pe teritoriul fostei URSS, iar cu timpul s-au găsit şi americani care s-au alăturat acestei pasiuni şi şi-au achiziţionat câte o asemenea maşinuţă de dragul colecţiei şi diversităţii. Acum, în luna iunie, mai mulţi asemenea posesori de maşini sovietice s-au adunat în Los Angeles pentru a defila, parcurgând chiar şi renumitul bulevard central din Hollywood cu ele.
Printre maşinile surprinse la acest eveniment s-au putut observa câteva UAZ-uri 469, Lada 2106, 2103, 2101, Niva, şi chiar şi un GAZ 69. N-au fost chiar foarte multe la număr, că totuşi în SUA nu se găsesc chiar la fiecare colţ asemenea relicve, dar adunarea atâtor maşini sovietice retro într-un singur loc, pe tărâm american, în inima Los Angeles-ului şi a Hollywood-ului, e o întâmplare rară şi notabilă!
0
1,276
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!