(VIDEO) Maşinile cu cele mai proaste rezultate la crash-teste din ultimii 30 de ani

8 Iulie 2020, 17:44
Redacţia PiataAuto.md
Acesta e practic, un ghid al modelelor la mâna a doua pe care ar fi preferabil să le evitaţi din motive de siguranţă, pentru că atunci când au fost noi şi au fost puse în crash-teste, au eşuat lamentabil.
Şi să nu credeţi că lista e scurtă. În ea se includ şi modele renumite, ale unor mărci respectate. Ford Sierra, de exemplu, a indicat rezultate catastrofale în 1991 şi aproape la fel de rele la retestare, în 1995. Chiar şi Mercedes-Benz C-Class, din generaţia W202, lansat în 1993, a avut rezultate jalnice la testele de siguranţă de atunci, fiind testat în 1997 de EuroNCAP, la scurt timp după apariţia organizaţiei europene. Iar drept bonus, în video sunt incluse şi câteva modele din anii 1980, precum Volkswagen Santana, de exemplu, căruia la impactul frontal i-a dispărut pur şi simplu jumătate din maşină, fiind făcută pulbere, practic!

Dar în rândul maşinilor pe care să le evitaţi veţi găsi şi modele produse în anii 2000 şi chiar după 2010, semn că prudenţa la alegerea lor nu strică niciodată, chiar dacă anul fabricaţiei e mai proaspăt!
0
35,944
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!