Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

(VIDEO) Tânăr de 17 ani a încercat să fugă de poliţie cu maşina furată în plin trafic prin Chişinău!

21 Iulie 2020 - 12:41
Denis Godorozea
Patru tineri din capitală au furat un automobil şi au încercat să fugă de poliţie, punând pe jar cel puţin 4 echipaje INSP. Adolescenţii s-au aventurat într-o cursă în plin trafic prin Chişinău, angajându-se în manevre extrem de periculoase, sfidând regulamentul circulaţiei rutiere, ieşind chiar pe contrasens pe un sens giratoriu!
Cei patru infractori au fost ulterior opriţi de inspectori, care au constatat că printre aceştia 3 sunt minori, în vârstă de 16 şi 17 ani şi un tânăr de 18 ani. Culmea este că la volan s-a dovedit a fi un adolescent de 17 ani, evident, fără permis de conducere!
Proprietarul maşinii de model KIA Rio a observat că maşina sa a dispărut în dimineaţa zilei de astăzi, după ce imediat a alertat forţele de ordine. La scurt timp, maşina a fost observată de angajaţii INSP în intersecţia străzilor Grădina Botanică şi Pădurii.
Conducătorul maşinii, somat să oprească, s-a opus cerinţelor legale şi a încercat să fugă, punând în pericol viaţa proprie, a celor de la bord şi a celorlalţi participanţi la trafic. După o cursă riscantă maşina a fost oprită forţat în comuna Bubuieci, iar tânărul şofer a mai izbutit să accidenteze maşina de patrulare pornind în marşarier. Oamenii legii documentează cazul.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE):
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter