(VIDEO) Un accident cumplit în România, iar oamenii fac live pe Facebook în loc să acorde primul ajutor

23 Iulie 2020, 17:55
Ilie Toma
Dorinţa de afirmare în reţelele sociale ajunge uneori la absurduri inimaginabile. Un accident cumplit a avut loc azi în judeţul Tulcea din România, pe un traseu naţional, iar un Seat pare să fi suferit cel mai mult în urma accidentului. Impactul a fost atât de puternic, încât partea frontală s-a deformat extrem de mult, încarcerând şoferul şi, din câte înţelegem, şi alţi pasageri de la bord.
Şi acum imaginaţi-vă că, în timp ce şoferul stă blocat între fiare, iar cei prezenţi menţionează că o altă pasageră „geme” din maşină, nimeni nu le acordă primul ajutor, ci discută între ei şi — culmea — fac LIVE pe Facebook! Mai mult ca atât, în imaginile video se vede şoferul încarcerat, picioarele lui, ba chiar şi câţiva comentatori îi îndeamnă pe cei prezenţi să acorde primul ajutor şi să cheme ambulanţa. Şi totuşi, nimeni nu acordă nici un ajutor! Nimeni nu deschide uşa acelei maşini să vadă care e starea pasagerilor. Poate e vreun pasager care mai poate fi salvat, vreo hemoragie care poate fi oprită cu un garou, cum ne învăţau la şcoala auto? Poate e vreo acţiune care poate fi făcută pentru a ajuta pe cât e posibil la salvarea unei vieţi? Nu, LIVE-ul de mai jos merge înainte!

Ce s-a întâmplat cu noi, ca societate, ca şoferi? Am început a trăi cu toţii pentru live-uri şi reacţii, şi mai puţin pentru viaţa însăşi?

Vă avertizăm că filmul de mai jos are imagini cu puternic impact emoţional!
0
15,194
GALERIE VIDEO (1 MATERIALE)
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!