Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Vechea Supra e mai apreciată! Acest exemplar rulat are preţ dublu comparativ cu actualul model

9 Iulie 2020 - 18:38
Denis Godorozea
Legendele nu mor niciodată, iar cele din industria auto ajung să fie chiar mai apreciate şi mai solicitate cu trecerea anului. Este şi cazul generaţiei precedente Toyota Supra, maşină îndrăgită nu doar de fanii mărcii japoneze. Avem astăzi un exemplar rulat, cu peste 50 mii km la bord, care costă dublu comparativ cu o Supra actuală!
Modelul din imagini a fost produs în 1997 şi indică în prezent 36,477 mile parcurse, echivalentul a 58,704 kilometri. Dar nu este vorba despre o Supra de serie, ci un model din seria limitată 15th Anniversary Limited Edition, care a venit la finalul secolului trecut să marcheze istoria de 15 ani a sportcar-ului.
Se pare că din acest motiv, dar şi datorită stării tehnice impecabile, acest exemplar, scos în vânzare de Streetside Classics din SUA, are un preţ de 93,000 dolari americani, atunci când cea mai accesibilă versiune Toyota Supra de generaţie actuală are un preţ de pornire de aproximativ 43,000 dolari în SUA.
În această interpretare Toyota Supra este echipată cu aproape toate opţionalele, care au fost disponibile atunci pe sportcar-ul japonez, inclusiv nuanţa Renaissance Red, sistem de cruise control, geamuri acţionate electric, aer condiţionat, tapiserie din piele de culoare neagră, dar şi jante de 17 ţoli încplţate în anvelope Kumho. Pe exterior şi interior, însă, seria limitată se distinge prin siglele cu denumirea versiunii.
Sub capota sportcar-ului s-a situat benzinarul de 3.0 litri, cu 6 cilindri în linie, unitatea 2JZ-GTE înzestrată cu două turbocompresoare. În aceste condiţii motorul dezvoltă 320 CP şi se cuplează la o cutie manuală cu 6 trepte şi sistem de tracţiune pe puntea spate. Acceleraţia până la 100 km/h are loc în mai puţin de 5 secunde!

Ce ziceţi de această bijuterie? Care generaţie Supra e mai atractivă pentru voi?
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter