A mers să cumpere un Porsche cu cec fals, printat acasă. A plecat din showroom cu maşina nouă!

5 August 2020, 16:22
Denis Godorozea
Un caz incredibil a avut loc cu câteva zile mai devreme în SUA — un bărbat a fost arestat după ce a tras pe sfoară un showroom Porsche cu un cec fals, printat chiar de el acasă, achiziţionând un bolid 911 Turbo. Culmea este că bărbatul a primit cheile şi a părăsit showroom-ul fără careva dificultăţi, ba a mai încercat să repete fapta mai târziu.
Este vorba despre Casey William Kelly, un bărbat de 42 de ani din statul Florida, SUA, pasionat de maşini sportive şi obiecte de lux. După ce a reuşit să păcălească cu uşurinţă showroom-ul, a mers să-şi cumpere ceasuri Rolex, însă de această dată operaţiunea nu a mers, iar bărbatul s-a pomenit arestat în scurt timp. Dar cum i-a reuşit să ducă de nas showroom-ul?

Ei bine, Kelly a printat un cec fals în valoare de 139,203.05 dolari şi a avut noroc doar datorită faptului, că angajatul showroom-ului nu a mers să verifice cecul. Ei bine, imediat ce a fost deconspirată păcăleala, bărbatul a fost dat în căutare, maşina fiind declarată furată. Însă bărbatul nu a fost arestat imediat, iar a doua zi a mers cu un cec similar, în valoare de 61,521 dolari pentru a cumpăra trei ceasuri Rolex şi, aparent tot i-a reuşit, însă ulterior angajaţii magazinului au alertat şi ei poliţia.
Kelly a fost arestat două zile după ce a "cumpărat" Porsche-ul, maşina fiind returnată showroom-ului. Acesta a declarat forţelor de ordine că nici nu bănuia că comite o ilegalitate din moment ce pe cec este indicat numărul său de cont. Deocamdată nu se cunoaşte ce pedeapsă riscă infractorul ingenios.
0
3,725
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!