A primit 2 milioane dolari de la stat şi a mers să-şi cumpere iaht şi... o KIA Stinger!

18 August 2020, 15:44
Denis Godorozea
Presa americană uimeşte cu o nouă istorie incredibil de tupeistă a unui afacerist local, care a încercat să păcălească statul şi să profite din plin de pe urma ajutorului acordat de stat pentru combaterea efectelor crizei provocate de pandemia de coronavirus Covid-19. Protagonistul istoriei de astăzi a fost, după părerea lui subiectivă, mai ingenios, or nu a fugit să-şi cumpere un Lamborghini, ci a optat pentru o KIA Stinger. Ei bine, nu a fost suficient de şmecher pentru a păcăli autorităţile.
Mai devreme doi bărbaţi din Florida au încercat să profite şi ei din ajutorul acordat de stat, ambii optând pentru câte un Lamborghini, un Huracan şi un Urus. Kenneth Gaughan, însă, din Washington a fost niţel mai modest în alegerea noii maşini, optând pentru o KIA Stinger de 46,000 dolari, chiar dacă a încasat aproape 2.1 milioane de dolari pentru reabilitarea întreprinderii. În schimb, a fost la fel de pofticios precum şi predecesorii săi în alte obiecte de lux, achiziţionând o casă imensă contra sumei de 1,130 milioane dolari şi un iaht de 300 mii dolari!
Ei bine, Gaughan nu s-a bucurat prea mult de noile achiziţii, or în scurt timp schema a fost deconspirată, iar acum el urmează să ajungă pe banca acuzaţilor pentru fraudă bancară şi spălare de bani. Stinger-ul şi iahtul au fost confiscate de stat, iar în viitorul apropiat va fi confiscată şi casa. Nu se cunoaşte, însă, ce pedeapsă îl aşteaptă pe afaceristul şmecher.
0
2,401
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
TESTE DRIVE DE CARE AŢI PUTEA FI INTERESAT
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!