Aceasta este prima motocicletă rusească Aurus şi e 100% electrică!

19 August 2020, 10:43
Denis Godorozea
Odată cu publicarea primelor imagini cu varianta de serie a SUV-ului Aurus Komendant, Agenţia pentru drepturi de autor din Rusia a dezvăluit şi schiţe cu prima motocicletă din gama noului constructor rusesc. Aspectul vehiculului cu două roţi este dezvăluit pentru prima dată în mediul online şi vine cu o porţie de informaţii despre substratul tehnic.
Astfel, potrivit primelor informaţii, substratul tehnic al noii motociclete Aurus este dezvoltat de forţele specialiştilor din cadrul companiei Kalashnikov, care anterior au mai avut experienţe similare, chiar şi cu motociclete proprii cu sisteme de propulsie electrică. De altfel, prima motocicletă Aurus va avea un propulsor electric.

Presa rusească a aflat că producţia motocicletei este planificată pentru anul 2022, însă cel mai probabil aceasta nu va fi disponibilă pentru cumpărătorii de rând ci destinată structurilor de stat, urmând să însoţească limuzinele Aurus în cadrul delegaţiilor oficiale de stat.
La moment nu există prea multe informaţii despre substratul tehnic. Motocicleta va avea o greutate proprie de aproximativ 500 kg, lungimea fiind de circa 3 m. Nu se cunosc caracteristicile sistemului de propulsie, dar se anticipează că motocicleta va putea accelera până la 100 km/h în 3.5 secunde, viteza maximă fiind de 250 km/h.
2
3,054
COMENTARII (0)
Fiţi primul care comentează această ştire!
COMENTARIUL MEU
Trebuie să fiţi logat pentru a putea comenta
Logare | Înregistrare
COMENTARII FACEBOOK
Înapoi
    Logare PiataAuto.md
Login:
Parola:
Memorizeaza-ma
Ai uitat parola?
Eşti nou aici? Atunci înregistrează-te!