Menu
Acasă
Search
CITIRE ŞTIRE:

Acesta e cel mai nebun Audi RS7, capabil să spulbere un Bugatti Veyron

10 August 2020 - 15:01
Denis Godorozea
Atelierele BlackBox-Richter, EightEleven Design şi HGP Turbo Retrofitting şi-au unit forţele pentru a crea un adevărat monstru pe baza bolidului de stradă Audi RS7. Specialiştii şi-au numit creaţia Nebulus RS7, denumirea fiind împrumutată oficial de la brandul de vestimentaţie şi încălţăminte Nebulus.
Reprezentanţii BlackBox-Richter şi EightEleven Design au elaborat aspectul exterior al maşinii, pe când modificarea substratului tehnic a revenit celor de la HGP Turbo Retrofitting. Anume substratul tehnic, de altfel, este şi cea mai interesantă parte a proiectului, or conform caracteristicilor anunţate de tuneri, acest RS7 va putea spulbera cu uşurinţă chiar şi cele mai faimoase supercar-uri ce costă milioane.
Standard Audi RS7 are viteza maximă limitată la 250 km/h, iar limita poate fi mutată la 305 km/h contra plată, cu pachetul Dynamic plus. Ei bine, tunerii au exclus limitatorul din ecuaţie, iar astfel maşina poate atinge viteze de până la 363 km/h — aceste cifre au fost atinse de tuneri în timpul testelor, dar nu este exclus că Nebulus RS7 să fie capabil de viteze mai nebune.
Tunerii au modificat modul de funcţionare a suspensiei, micşorând garda la sol la limită, dar şi au modificat sistemul de frânare, instalând discuri carbon ceramice de 440 mm, cu etriere cu câte 6 pistoane pe puntea faţă. Caroseria este acoperită cu vinilin ornamentat, original, aplicarea căruia pe toate suprafeţele exterioare are loc în curs de o săptămână.
Cei de la HGP sugerează că benzinarul biturbo V8 de 4.0 litri de sub capota RS7 a beneficiat de un surplus de 362 CP şi 450 Nm, puterea maximă fiind acum de 962 CP şi 1,250 Nm. Tunerii au instalat o nouă unitate de control, sisteme de admisie şi evacuare modificate, dar şi turbocompresoare mai performante. Deocamdată nu au fost oferite detalii despre caracteristicile dinamice cu care se poate lăuda noul bolid.
DISTRIBUIE PRIETENILOR:
ALTE ŞTIRI RECENTE:
© 2021 Online Media
Urmăreşte-ne şi pe:
Facebook
YouTube
Instagram
Telegram
Twitter